HTML

Kékesi Márton

Kékesi Márton a Kisgazda Polgári Egyesület-KPE fővárosi elnökének személyes blog oldala.

Friss topikok

2010.06.01. 15:41 Kisgazda

Élő Energia 2010 - Pápa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Május 27-én, Veszprém megyében tartotta tizenharmadik állomását a konferencia-sorozat. A konferenciát Mészáros István önkormányzati képviselő nyitotta meg.

Prof. Dr. Göőz Lajos, a Nyíregyházi Főiskola professzora előadásában beszámolt az újabb eredményekről a földhő hasznosításával kapcsolatban. Tímár László geotermikus energetikai szakértő az energiaköltség csökkentő beruházásokról beszélt. Szikszai Attila, a Prímagáz Kft. kereskedelmi főmunkatársa a cég által, az önkormányzatoknak kínált komplex megvalósításban rejlő lehetőségekről tájékoztatott. Alföldy-Boruss Márk, a Thonauer Kft. vezetője a biomasszát és a gyakorlati hasznosítását, a biomassza fűtést ismertette. Kékesi Márton a Nagyréti Erdei Iskola Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke az energiaellátás biztonságát fejtegette, majd Takács István a KPE településfejlesztési tanácsadója következett, aki az önkormányzatok energetikai függetlenségének esélyeit taglalta. A konferenciát Papp Tamás a Kisgazda Polgári Egyesület megyei elnöke összegezte, kiemelve, hogy a gazdasági függetlenség és a megmaradás kérdésköre a településeken szorosan összefügg a megújuló energia alkalmazásával.

A sorozat tovább folytatódik, júniusban egy országos rendezvény következik Budapesten, a támogatók: az MVM Paksi Atomerőmű, továbbá a Prímagáz Zrt. a Cromagen képviselője, a Pearl Enterprises Kft. a Thonauer Kft., a Cothec Energetikai Üzemeltető Kft, az AER Alternatív Energia Rendszerek és az IMMO-THERM Mérnöki Tanácsadó Kft. segítségének köszönhetően.

erdei-iskola.shp.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kekesimarton.blog.hu/api/trackback/id/tr512104151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása