HTML

Kékesi Márton

Kékesi Márton a Kisgazda Polgári Egyesület-KPE fővárosi elnökének személyes blog oldala.

Friss topikok

2010.05.15. 20:56 Kisgazda

Élő Energia 2010 - Szeged

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Élő Energia 2010 Csongrád megyei konferenciáját Szegeden, a Megyeházán tartottuk.

A konferenciát Magyar Anna a Csongrád megyei közgyűlés elnöke nyitotta meg. Becsey Zsolt, a Héthatár Önkormányzati Szövetség elnöke tartotta az első előadást, a Megújuló energia szerepe a megújuló gazdaságban címmel, őt Kurunczi Mihály a Magyar Termálenergia Társaság elnöke követte, aki a megyében is lehetőséget kínáló geotermikus energia hasznosításáról beszélt.

Szikszai Attila a Prímagáz Zrt. kereskedelemfejlesztési főmunkatársa az önkormányzatoknak előnyös lehetőségeket ismertette a megújulók területén. Pearl Eran ügyvezető, a Chromagen országos képviselője a solar rendszert és annak használatát mutatta be. Alföldy-Boruss Márk okleveles közgazdász, a Thonauer Kft területi képviselője a biomasszáról, illetve a biomasszával történő fűtésről beszélt.

Balogh Ernő a Magyar Energetikai Társaság elnökségi tagja, a Hidrogén Tagozat társelnöke az energiatárolásról, tároló rendszerekről és a, szabályozási kérdéseiről tartott előadást.

Kékesi Márton a Nagyréti Erdei Iskola Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke az energiaellátás biztonságának kérdéskörét feszegette.Takács István településfejlesztési tanácsadó az önkormányzatok energetikai függetlenségének esélyeit vázolta, végül Sándor Attila a Csongrád Megyei Közgyűlés alelnöke véleményezte az elhangzottakat.

A sorozat támogatói, az MVM Paksi Atomerőmű, továbbá a Prímagáz, és a Cromagen képviselője, a Pearl Enterprises Kft. és a Thonauer Kft segítségének köszönhetően a Zöld Áramlat Közhasznú Alapítvánnyal további konferenciákat tervezünk, a következő időpontot és helyszínt hamarosan közzé tesszük az oldalon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kekesimarton.blog.hu/api/trackback/id/tr302013940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása